De mooiste dag van jullie leven vast laten leggen?

Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Een spannende en leuke tijd vol allerlei plannen maken voor de “grote dag”, breekt aan. En jullie willen dat op deze belangrijke en mooie dag uiteraard alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is.

Ik, als jullie trouwfotograaf wil er graag voor zorgen dat deze dag, die volledig in het teken staat van jullie liefde, zo goed mogelijk en zo romantisch mogelijk wordt vastgelegd. En voor altijd een mooie herinnering zal blijven voor jullie en jullie dierbaren.

Ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Ronald Janssen en ben sinds 1984 professioneel fotograaf. Voor mij zeggen beelden meer dan duizend woorden en probeer de sfeer en de emoties weer te geven van jullie heugelijke dag. Ik ben door de jaren heen een all-round fotograaf geworden. En bij elke foto die ik maak van iets of iemand voel ik nog steeds dezelfde passie.

Wat ik belangrijk vind als jullie trouwfotograaf is dat we een klik krijgen en elkaar een beetje leren kennen. Omdat jullie mij veel zullen zien op jullie huwelijksdag zou het fijn zijn dat jullie je fijn voelen bij mijn aanwezigheid. Daarom vindt ik het fijn als jullie besluiten voor mij te kiezen om elkaar ook even persoonlijk te ontmoeten van tevoren. Een gesprek waarbij wij dan samen ook jullie wensen zullen bespreken. En wat jullie graag willen terugzien op de trouwfoto’s. Alles is bespreekbaar en denk graag met jullie mee. Uiteindelijk is het jullie mooiste dag!

Verder probeer ik zo onopvallend mogelijk, opgaand tussen jullie gasten alle waardevolle momenten vast te leggen. En ook zeker momenten, emoties en acties die niet iedereen gezien heeft.

Mijn werkwijze:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom graag bij jullie langs of jullie komen in de studio met een kopje koffie.
  • Als alle wensen en informatie besproken zijn en jullie besluiten mij te willen boeken dan kunnen we deze vastleggen.
  • Jullie ontvangen van mij ruim van tevoren een gedetailleerde offerte. Lees deze goed door zodat we nog dingen kunnen aanpassen en/of wijzigen.
  • Jullie ontvangen na goedkeuring van de offerte een aanbetalings-factuur. Dit bedraagt 20% van het totaalbedrag. Na deze betaling zal ik uw trouwdatum definitief vastplannen in mijn agenda.
  • Maximaal een week van tevoren neem ik opnieuw contact met jullie op. Hierin nemen we alles samen nog even kort door en hebben we de tijd om jullie vragen en/of opmerkingen te bespreken.
  • Na jullie trouwdag en na de betaling van de factuur ga ik met veel passie en liefde jullie foto’s uitzoeken en bewerken. Dit kost wel wat tijd. De onbewerkte versie ontvangen jullie met watermerk binnen 10 werkdagen. Hieruit kunnen jullie de foto’s selecteren die jullie graag in bewerkte versie willen ontvangen.

Willen jullie graag een gekozen foto afgedrukt hebben (met een minimum formaat van 30x40cm) en/of ingelijst dan kan ik dat in overleg, tegen meerprijs, regelen voor jullie.

Een impressie-serie tijdens het aankleden en opmaken van de bruid is ook een optie.

Hopelijk wordt het een hele fijne en zorgeloze dag voor jullie! En leven we samen toe naar jullie mooiste dag en een mooi eindresultaat.

Ik maak al een kleine trouwreportage vanaf slechts €750,-. Dit betreft een korte versie van gemiddeld 5 uur, inclusief de nabewerking van 50 foto’s. Elk uur extra bedraagt € 100,00 (en 10 fotos extra)

Alle digitale foto’s worden aangeleverd op USB-stick of via WeTransfere.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, u kunt mij altijd bereiken op telefoonnummer 0647768729 of mailen naar ronaldjanssenfotografie@gmail.com